Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Sa presupunem ca esti utilizator de terminal Android si te-ai saturat de Google Play Store. Ei bine, trebuie sa stii ca exista si alte magazine de aplicatii, iar procesul de instalare este destul de simplu.

Amazon AppStore, APKPure sau F-Droid

 

Reprezinta 3 alternative foarte bune la Play Store. Chiar daca magazinul celor de la Google este cel mai mare din lume, nu esti obligat sa iti instalezi aplicatiile doar de acolo. Amazon AppStore este preinstalat pe terminalele Kindle. Este destul de sigur in materie de securitate, mai ales ca vine din partea celui mai mare comerciant online din lume. Il poti instala de aici.

APKPure este asemanator din multe puncte de vedere cu Play Store, mai ales din prisma catalogului de aplicatii. Pentru a instala acest magazin de aplicatii intra pe acest link.
F-Droid este un magazin mai vechi si este destinat comunitatii open-source. Nu este un magazin cu o oferta foarte bogata, dar poti sa gasesti niste aplicatii destul de nisate. Se poate descarca de aici.

Cum poti sa instalezi Amazon AppStore

Asa cum am spus, procesul de instalare este destul de simplu. Mai jos voi detalia pasii pe care ii ai de urmat pentru instalarea magazinului de aplicatii al gigantului Amazon. Pasii sunt similari si pentru celelalte magazine.

  • Intra pe acest link;
  • Apasa pe Get Amazon AppStore;
  • Apasa pe OK pentru a permite descarcarea fisierului APK;
  • Open/ Deschide;

*** in cazul in care nu ai mai instalat aplicatii din surse necunoscute, intra in Settings/Setari → Allow from this source/ Permite instalarea din aceasta sursa;

  • Install/ Instaleaza;
  • Open/ Deschide

Cand vei dori sa instalezi prima data o aplicatie sin Amazon AppStore sau orice alt magazin pe care l-ai instalat pe telefon, ti se va cere acordul legat de descarcarea informatiilor din susrse necunoscute. In acest caz urmezi pasii de mai sus → Settings/Setari → Allow from this source/ Permite instalarea din aceasta sursa;

Citeste si

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here