AnTuTu a publicat noul clasament al celor mai puternice terminale cu Android din luna septembrie 2020. Surpriza din luna septembrie este absenta brandurilor occidentale din clasament, iar toate telefoanele listate in top sunt produse de companii din China.

Cum arata clasamentul celor mai puternice smartphone-uri Android

Prima pozitie este ocupata de iQOO 5 Pro care a obtinut in urma testelor din aplicatie un socr de 663752 de puncte. iQOO 5 se afla pe a doua pozitie, iar podiumul este completat de Xiaomi Mi 10 Ultra, pe locul al treilea. In aceasta zona toate terminalele sunt bazate pe procesul produs de Qualcomm, Snapdragon 865 sau 856 Plus.

Acelasi clasament realizat de AnTuTu are si o rubrica mid-range unde se gasesc modele la preturi accesibile, dar tot produse de companii din China. In aceasta categorie pe primul loc s-a clasat Redmi 10X Pro 5G, iar podiumul este completat de Redmi 10X 5G si Honor 30, brandul secundar al Huawei. In materie de procesoare, tabloul arata diferit in zona mid-range, iar lupta se da intre MediaTek Dimensity 820, Huawei Kirin 985/820 si Qualcomm Snapdragon 768G.

Chiar si asa, atunci cand iti cumperi un telefon sunt multe alte lucruri de care sa tii cont, in afara de procesor. Printre acestea ar fi durata bateriei, tipul si calitatea ecranului, camerele foto incluse sau calitatea constructiei si a finisajelor

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here