Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Adrenalina la cote maxime pe cele mai impresionante tobogane acvatice din lume! Parcurile acvatice din lume se intreg in idei inovatoare, menite sa ne dea doza de  adrenalina si senzatii extreme de care avem nevoie.

Dolphin Plunge, Aquatica, Orlando, Statele Unite ale Americii este celebru prin cele doua tuburi inchise, unul langa celalalt, care traverseaza un bazin chiar inainte de varsarea in piscina. In bazinul deasupra carora trec cele doua tuburi, inoata simpaticii si jucausii delfini Comerson, colorati in alb si negru. Si pentru ca nu sunt deloc timizi, ori de cate ori vad pe cineva care se bucura de senzatiile tari oferite de tobogane, delfinii inoata si ei cot la cot cu oamenii, luand totul ca pe o competitie distractiva.


Jumeirah Sceirah, Wild Wadi Waterpark, Dubai
Wild Wadi Water Park este un parc acvatic situat in Dubai, iar Jumeirah Sceirah este un tobogan cu adevarat impresionant. Este un tobogan in tandem, cu 120m lungime, care incepe cu o cadere surprinzatoare si brusca de 9 metri, intr-un unghi de 70 de grade. In tobogan se sta cu mainile si picioarele incrucisate, intrucat viteza care se atinge este de 80km/h. Caderea propriu-zisa dureaza cateva secunde, insa pare cu adevarat sa dureze o vesnicie. Bonus pentru cei care indraznesc sa aiba parte de aceasta aventura, dupa ce urca pe treptele care ajung la 30 de metri inaltime, pot admira privelistea panoramica a intregului parc.


Leap of Faith, Atlantis Paradise Island, Bahamas
Atlantis Paradise Island este un complex gigantic in cadrul caruia atractia principala este parcul acvatic. Printre cele 9 tobogane care se gasesc in parc, « Leap of Faith » este de departe cel care iti da cu adevarat fiori. Toboganul are o cadere aproape verticala de peste 18 metri si este replica dupa un templu mayas. Partea cu adevarat terifianta, este faptul ca, la baza toboganului se ajunge intr-un tub transparent care traverseaza o laguna plina cu rechini!

Toboggan, Città del Mare, Palermo, Italia
Clientii hotelului Village Città del Mare, situat pe coastra de nord-vest a Siciliei, pot profita de cele 11 tobogane al caror traseu se termina printr-o plonjare in Mediterana. Cu toate ca nu creaza la fel de multi fiori ca altele, cu siguranta ofera o priveliste incredibila.

Insano, Beach Park, Fortaleza, Brazilia
Timp de cativa ani, Insano a fost considerat toboganul situat la cea mai mare altitudine din lume. Toboganul are o cadere libera de 50 metri, in timpul careia se poate atinge o viteza de 100km/h.

Verrückt, Parc Schlitterbahn, Kansas City, Statele Unite
Verrückt este cel mai inalt tobogan acvatic din lume, de 51.40 metri, dar si cel mai rapid, in caderea lui se poate atinge o viteza de 104km/h. Din aceasta cauza, masurile de securitate in vigoare sunt destul de stricte, respectiv in acelasi timp il pot folosi 2-3 persoane, atingand o greutate maxima de 180-230kg.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here