Planurile lui Elon Musk pentru viitor sunt cu adevarat deosebite si astazi aflam ce are de gand sa aduca in portofoliul Tesla in anul urmator. In cadrul unui eveniment recent CEO-ul companiei americane a dezvaluit ca primele taxiuri autonome Tesla vor sosi pe anumite piete din SUA incepand din 2020.

Vestea vine odata cu lansarea unui noi microcip destinat vehiculelor autonome, solutie dezvoltata in colaborare cu Samsung Electronics si care le va aduce celor de la Tesla un avantaj enorm in fata rivalilor. Este si o afirmare a investitiilor masive facute in zona sofatului autonom si sperantele lui Elon sunt foarte mari pentru aceasta componenta.

Aflam si ca peste un an pe piata vor fi prezente peste 1 milion de automobile Tesla cu software de sofat autonom la pachet. Peste 2 ani in schimb ni se promite lansarea unei masini complet autonome care nu va avea nici macar pedale sau volan. Intre timp continua dezvoltarea lui Tesla Roadster care vine la anul si compania pune accent pe sporirea vanzarilor lui Tesla Model 3.

Recomandari