Samsung a prezentat, la CES Las Vegas, ultimele progrese inregistrate cu HARMAN, in domeniul tehnologiei auto. Platforma Samsung Digital Cockpit 2019 ofera o experienta imbunatatita dedicata, in principal, masinilor electrice, axandu-se pe conectivitate, personalizare si siguranta.

Prin intermediul Samsung Digital Cockpit, odata cu integrarea aplicatiei Bixby in experienta de ansamblu oferita de masinile electrice, soferii pot verifica cata benzina mai au in rezervor si pot seta temperatura din masina.

Folosind camere la bord, platforma Digital Cockpit recunoaste fiecare sofer si fiecare pasager in parte si personalizeaza spatiul personal al masinii in functie de acestia – ajustand caracterisiticile display-ului, inaltimea scaunului, lumina, difuzand playlist-urile preferate.

Pasagerii beneficiaza de ecrane personalizate pe bancheta din spate si pot chiar sa lucreze daca se conecteaza pe ecran cu ajutorul In-vehicle Samsung DeX.

Samsung Digital Cockpit ofera, de asemenea, o experienta mai sigura a condusului, cu ajutorul sistemului de vizionare ce inlocuieste oglinda retrovizoare si solutii de siguranta bazate pe camere video.

Toate acestea sunt posibile datorita tehnologiei Cellular-V2X care incorporeaza expertiza Samsung in solutii de retele mobile cu tehnologii din domeniul auto. Primind Samsung C-V2X, masinile vor putea primi si analiza informatii care vor face din experienta condusului una mult mai sigura si mai placuta.

Recomandari