Samsung Galaxy A01 este cel mai ieftin telefon al producatorului sud-coreean si este destinat pietelor emergente. Designul este simplu, iar pretul este de aproximativ 100 de dolari.

In ultimii ani, marii producatori au lansat telefoane noi cu sistem dual-camera pe spate. Samsung a preferat sa lanseze un telefon cu o singura camera pe spate cu design standard si performante optimizate.

Samsung Galaxy A01 urmeaza sa fie lansat oficial. Pana acum este disponibil doar in 2 variante de culoare: rosu si albastru. Sunt sanse mari ca paleta de culori sa se imbogateasca dupa lansarea oficiala. In interior regasim un chipset MediaTek  MT6739WW, 1 GB memorie RAM si sistemul de operare Android Go.

Conexiunea wireless va fi standard prin intermediul Wi-Fi N, iar vitezele de transfer vor fi la fel ca cele obtinute prin conexiunea 4G. Va fi disponibil si in varianta dual-sim.

Cand se lanseaza Samsung Galaxy A01

Deocamdata nu exista date exacte cu privire la lansarea Galaxy A01. De asemenea, Samsung nu a dezvaluit nici lista tarilor in care va fi disponibil acest telefon. La un pret de aproximativ 100 de dolari, telefonul este o alternativa ideala utilizatorilor care isi doresc un telefon nou, si  nu sunt pretentiosi cu specificatiile acestuia.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here