Samsung Galaxy Fold este potrivit pentru o utilizare rapida atunci cand este inchis, putand fi folosit lejer cu o singura mana, si se transforma intr-o mini tableta atunci cand este deschis. Utilizatorii pot deschide simultan pana la trei aplicatii, avand parte de tranzitii intuitive si fara intreruperi intre telefonul pliat si cele doua ecrane principale.

Samsung Galaxy Fold este disponibil pentru cumparare incepand cu data de 6 decembrie in magazinele Samsung Experience Store, Orange, Vodafone, Altex si Emag.

Balamaua si ecranul au fost imbunatatite in decursul ultimelor luni, astfel ca, Galaxy Fold vine acum echipat cu un mecanism de pliere usor si natural, care se inchide compact printr-o singura miscare, datorita unei balamale ce are mai multe trepte de interblocare, un display cu 50% mai subtire decat al unui smartphone obisnuit, un design compact, doua baterii si un sistem de sase camere foto.

Am ales trei dintre cele mai utile si interesante clipuri de pe youtube pentru Unboxing-ul si Review-ul in romana pentru acest model de telefon, George Buhnici, Mobilissimo.ro si Dan Dragomir

Poti lasa un comentariu mai jos cu parerea ta despre telefon si in acelasi timp poti sa ne spui care ti se pare cel mai bun clip dintre cele alese in aceasta postare.

Samsung Galaxy Fold Review in Romana

Mail multe pareri despre Samsung Galaxy Fold

Samsung Galaxy Fold: unboxing si primele impresii hands-on

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here