Amazon isi extinde gama de produse Smart Home. Unul dintre noile produse prezentate a ajuns rapid in atentia oamenilor. Este vorba despre Ring Always Home Cam, o camera de supraveghere pentru acasa care poate sa zboare.

Poate fi folosita exclusiv in interior

Cu alte cuvinte, noul produs este o drona de supraveghere care poate fi utilizata exclusiv in casa. Lansarea oficiala va avea loc abia in 2021. Drona de supraveghere are o constructie compacta. Elicele sunt protejate de o carcasa din plastic pentru a nu se deteriora in cazul in care se loveste de perete sau de alte lucruri din casa. Ring Always Home Cam este echipata cu senzori care o ajuta sa evite orice coliziune si zboara doar pe anumite rute preinregistrate.

Ring Always Home Cam are sanse mari sa se bucure de un real succes mai ales in randul oamenilor care au copii mici. Concret, acestia pot renunta la instalarea unor sisteme de supraveghere sofisticate si sa apeleze cu incredere la acest tip de drona. Se va dovedi utila si in cazul celor au un animal de companie care obisnuieste sa mai distruga cateva ceva prin casa.

Pret si disponobilitate

In prima faza Ring Always Home Cam va fi disponobila in Statele Unite ale Americii la un pret destul de accesibil pentru un astfel de dispozitiv: 250 de dolari. Amazon nu a comunicat nimic referitor la pretul dronei in Europa sau in alte regiuni.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here