Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Cel mai recent clasament al celor mai celebre branduri din lume a fost publicat de Interbrand. Editia de anul aceste aduce schimbari importante fata de anii trecuti. Best Global Brands 2020 este un studiu efectuat la nivel global. Acesta pune accentul pe cele mai performante companii in raport cu valoarea financiara a brandului din spate.

Apple este cea mai valoroasa companie la nivel mondial

Cum era de asteptat, Apple ocupa prima pozitie in acest clasament cu o valoarea estimata la 323 de miliarde de dolari. Podiumul este completat de Amazon si Microsoft. Ca le place sau nu, cei de la Google trebuie sa accepte ca au pierdut podiumul si sa se multumeasca cu locul 4.

Google valoreaza aproximativ 165 de miliarde de dolari, compania inregistrand o scadere cu 1% in timp ce restul gigantilor din tech au fost pe plus. De exemplu, Microsoft a inregistrat o crestere de 55% si a ajuns la 166 de miliarde de dolari, iar Amazon a crescut cu 60% si a ajuns sa valoreze 200 de miliarde de dolari.

Alte companii cunoscute incluse in clasament sunt Samsung (pozitia 5), Intel (pozitia 12), Facebook (pozitia 13) si Instagram (pozitia 19).

 

Citeste si

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here