Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Fericire, tristete, bucurie, frustare sau orice alta stare de spirit poate fi acum detectata de Halo, bratara inteligenta lansata de Amazon.

Compania isi face intrarea pe segmentul device-urilor fitness portabile si concureaza direct cu producatori precum Samsung, Apple sau Fitbit.

Fara ecran, dar cu o varietate mare de senzori

Bratara Halo nu este echipata cu display, dar dispune de foarte multi senzori care noteaza date despre activitate, somn, procentul de grasime corporala, temperatura, pulsul si starea de spirit a utilizatorilor. Producatorul afirma ca Halo este o bratara rezistenta la apa si ofera o autonomie de pan ala 7 zile.

Procentul de grasime corporala a utilizatorului se detecteaza cu ajutorul camerei telefonului la care se conecteaza bratara. Amazon promite ca datele personale raman in telefon. Este important de stiut faptul ca aceste date ”petrec” putin timp pe cloud pentru a fi stocate si criptate.

Cum detecteaza Halo starea de spirit a utilizatorului

Ca sa poata analiza starea de spirit, Halo asculta vocea utilizatorului cu ajutorului microfonului si detecteaza schimbarile de ton. Compania sustine ca bratara nu analizeaza ceea ce spune utilizatorul, ci doar tonul vocii.

Setarea functiei de detectare a starii de spirit se realizeaza in aplicatia pusa la dispozitie de catre Amazon. Utilizatorii care isi doresc abonament in aplicatia Halo vor trebui sa scoata lunar din buzunar suma de 4 dolari.

Amazon a anuntat ca bratara va fi disponibila in curand pe piata, iar doritorii vor trebui sa plateasca un pret de 100 de dolari.

 

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here