Dan Dragomir a testat Nokia 6.2, un model de smartphone ieftin, relativ ok, dar care nu straluceste prin nimic, nu are cine stie ce atuu pentru achizitie. Este ok per total, dar cam atat.

Review-ul complet se afla in clipul de mai sus.Apasa play  pentru a vedea tot ce trebuie sa stii despre acest model de telefon.

Detalii tehnice Nokia 6.2

Ecran: 6.3 inch LCD
Procesor: Snapdragon 636
Memorie: 3/4 GB RAM
Stocare: 32, 64, 128 GB
Camera foto: 16, 8, 5 mpx
Camera selfie: 8 mpx
OS: Android One 9
Baterie: 3.500 mAh
Pret: 220 euro

Desing-ul este ok, bun pentru un smartphone mid-range, chiar arata bine cu marginile metalice, iar spatele este interesant. Camerele foto ies in evidenta, optica Zeiss este un bonus. Procesorul Snapdragon 636 este deja depasit, a fost ok o perioada, dar Qualcomm a lansat procesoare mid-range mult mai performante si cu arhitectura mai moderna.

Are si varianta 3GB RAM / 32 GB de stocare, iarasi o varianta depasita. Principalii rivali sunt chinezi, iar ei pun 6GB de RAM si 128GB de stocare pe modelele mid-range, deci este imposibil sa concurezi cu ei asa.

Camerele foto sunt de nivel slab, nu exista niciun atuu clar pentru acest model. Doar ca ai ultrawide, camera normala si zoom optic.

Ecranul este modest, LCD, cu rezolutie FHD, camera de selfie este mediocra. Bateria de 3.500 este ok pentru Android One, dar este slaba comparat cu multi alti rivali.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here