Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

LG a tot prezentat prototipuri de televizoare cu ecran rulabil in ultimii ani, dar se pare ca o varianta finala comerciala va aparea de abia la anul. A facut senzatie la CES 2018 un prototip de televizor rulabil, iar acum aflam ca o versiune comerciala va ajunge in magazine.

E vorba aici despre un televizor cu panou OLED de 65 inch, care se poate retrage intr-o baza cand nu este folosit. Imaginati-va un fel de pergament rulabil si veti prinde ideea. Exista si varianta de a ascunde o parte a ecranului, astfel incat continuturile cu aspect mai wide pot fi vazute fara letterboxing. Sursa mai scrie si ca LG ar putea aduce primul sau telefon 5G la MWC 2019 in februarie.

Engadget scria inca de luna trecuta ca a pus mana pe documente interne ce indica faptul ca LG va aduce un televizor complet rulabil la CES 2019. Posibil sa apara si un telefon pliabil la acelasi show tech. Televizoarele OLED au avut o cota de 1.1% din piata in acest an, in vreme ce LCD-urile au avut 98%. Totusi televizoarele OLED vor creste cu 70% pe viitor, conform analistilor.

Nu cred ca mai avem mult pana sa vedem un televizor pe care sa il putem rula si lua cu noi intr-o husa de transport, similara cu cea in care tin pictorii panzele. Preturile vor fi exorbitante in prima faza, evident. Ar putea avea tehnologie in comun cu telefoanele pliabile.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here