Lenovo nu putea lipsi de la CES 2019, unde a adus laptopuri noi din gama ThinkPad X1. E vorba despre Lenovo ThinkPad X1 Carbon si X1 Yoga, despre care avem detalii proaspete. Practic in 2019 primim o actualizare a gamei ThinkPad X1, ajunsa la generatia a saptea.

Noul Lenovo ThinkPad X1 Carbon cantareste doar 1.08 kilograme, ceea ce e fantastic pentru un device cu ecran 4K cu Dolby Vision si diagonala de 14 inch. Ofera o luminozitate de pana la 500 de unitati nits in aceasta varianta, dar va avea si una Full HD de 400 de nits. La interior se afla un procesor de generatie a opta Intel Core Whiskey Lake, iar dotarile multimedia sunt impresionante.

Primim un sistem quad speaker, cu doua tweetere indreptate in sus si doua woofere indreptate in jos. Exista si 4 microfoane cu receptie in camp indepartat, util pentru a capta comenzile date spre Cortana si Alexa. Sunt si variante optionale cu suport 4G LTE ale acestui device. El costa 1709 dolari si va incepe sa se vanda din vara, cu varianta de baza avand un procesor Core i5, 8 GB RAM si 256 GB stocare. Se merge pana la Core i7, 16 GB RAM si 2 TB.

Lenovo ThinkPad X1 Yoga vine cu difuzoare Dolby Atmos, microfoane performante si suport 4G LTE optional. Cantareste un pic mai mult decat X1 Carbon si este cu 11% mai subtire decat predecesorul sau. Este primul ThinkPad cu un corp fabricat complet din aluminiu si nu fibra de carbon. Si acesta are tot aceleasi procesoare ca si modelul de mai sus si vine cu Windows 10 Pro.

Are 8 sau 16 GB RAM, pana la 2 TB stocare, baterie de 51 Wh, ecran Full HD sau UHD de 14 inch si webcam cu ThinkShutter. Pe partea de conectivitate avem USB 3.1, USB 3.1 gen 2 si doua Thunderbolt-uri 3.0. Acesta are un format mai versatil si rotativ fata de X1 Carbon.

Recomandari