Daca te-ai gandit sa renunti la piraterie, poate esti interesat sa vezi cat costa Netflix in Romania si daca merita.

In ianuarie 2016, platforma de streaming s-a extins in aproape toate tarile din lume. Romania a fost printre ele si probabil ca, daca n-ai inceput deja sa folosesti platforma, te intereseaza cat costa Netflix in Romania. Vestea buna e ca suntem undeva la mijloc cand compari cat costa Netflix la noi cu ce preturi sunt in alte state.

Cat costa Netflix in Romania si ce primesti de banii platiti
Sunt mai multe moduri in care iti poti face abonament la Netflix in Romania. Ai optiunea de-a plati prin magazinele de aplicatii pentru Android, adica Play Store, respectiv App Store, sau direct prin site-ul oficial al platformei. Pentru acest articol despre cat costa Netflix la noi am luat ca referinta site-ul companiei.

  • 8 euro (aprox. 38 lei) pe luna: nu ai acces la continut Full HD si poti viziona doar pe un ecran in acelasi timp
  • 10 euro (aprox. 47 lei) pe luna: ai acces la continut Full HD, dar nu 4K, iar vizionarea se poate face pe doua dispozitive in acelasi timp
  • 12 euro (aprox. 56 lei) pe luna: practic, ai toate optiunile – continut 4K si vizionare simultana pe patru dispozitive.

Indiferent de cat costa Netflix, ai acces la platforma de pe toate dispozitivele suportate oficial: televizoare smart (Android, Tizen, webOS), de pe platformele Android si iOS, dar si pe dispozitive ca Apple TV. Iar prima luna, daca n-ai mai avut abonament, este gratuita.

Cat costa Netflix pe App Store?

In App Store abonamentul este mai ieftin. Astfel, preturile de mai sus, in App Store, sunt urmatoarele: 30 de lei, 40 de lei, 48 de lei. E o economie de aproape 10 lei la cel mai mare abonament. Partea proasta e ca Netflix a scos optiunea asta pentru utilizatorii noi.

Cat costa Netflix (daca vrei abonament per saptamana)
Pretul de 2,49 euro pe saptamana e pentru abonamentul basic, 2,99 euro pentru cel standard si 3,49 de euro pentru cel premium. Astfel, ai toate optiunile aferente, dar la pret mai mic si pe perioada limitata. Dar poate fi util cand nu vrei decat sa vezi un serial nou sau un film lansat recent pe platforma.

Recomandari