Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Pasul unu pentru oricine vrea să consume alimente sănătoase, este să curățăm frigiderul și să păstrăm în el numai alimentele care ne vor ajuta să mâncăm corect. Restul produselor, dacă nu sunt expirate, pot fi donate către organizații care se ocupă cu aceste aspecte.

Legumele și fructele este indicat să le păstrăm în caserole transparente, astfel încât să le putem recunoaște ușor, atunci când deschidem frigiderul. De asemenea, atât fructele cât și legumele este bine să le spălăm înainte de a le depozita în frigider.

Organizați unul dintre sertare pentru gustări sănătoase. Puteți opta pentru punguțe cu fructe de pădure, struguri, bucățele de țelină sau morcovi baby. Oricare dintre ele combinate cu un iaurt proaspăt și câteva semințe de chia, sunt o gustare ideală.

Pregătiți-vă de seara micul dejun: fie că este vorba despre cereale pe care le lăsați la hidratat peste noapte sau o salată de fructe, ambalate în caserole mici, ambele variante sunt o idee extraordinară de mic dejun servit chiar și pe fugă, în drum spre ieșire.

Creați-vă propriul bar de salate. Păstrați toate ingredientele de genul boabe de porumb, bucățele de broccoli sau orice preferați în borcane închise ermetic. Toate acestea le puteți mixa foarte ușor de fiecare dată când vă este poftă de o salată gustoasă.

La finalul unei zile de muncă, dacă ajungem acasă și nu avem nimic déjà pregătit, tendința este să mâncăm orice este nesănătos. Pentru a evita acest aspect, încercați să vă faceți timp în week-end pentru a pregăti supe și alte preparate ușoare pe care le puteți încălzi și consuma ușor seara.

Alături de barul de salate, este recomandat să aveți mereu și proteine, cum ar fi un piept de pui la grătar, ouă fierte tari, quinoa sau altfel de leguminoase pregătite la abur.

Recomandari