Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Pentru multe persoane care locuiesc în apartamente de dimensiuni mici, sau chiar și case, să își găsească mobila perfectă pentru zona de living poate fi o adevărată provocare. De obicei zona de living este sufletul casei, spațiul în care se întâlnește toată familia, astfel încât modul în care aranjăm toată mobila este foarte important.

Partea bună este că există soluții pentru a avea un mobilier util într-un living de dimensiuni reduse și pentru a ne simți relaxați în același timp.

Soluția cheie este de a alege un mobilier personalizat pe dimensiunile spațiului și în același timp util. Un alt punct important este să ne folosim creativitatea și să profităm de fiecare colț al încăperii. De aici, următorul pas ar fi alegerea decorațiunilor, cum ar fi tablouri și oglinzi, lucruri care adaugă personalitate, fără a ocupa spațiu.

Scoateți în evidență punctele forte ale încăperii
De exemplu, dacă living-ul este unul foarte luminos, profitați de acest lucru și mergeți pe culori vii pentru încăpere, astfel încât să creați senzația de spațiu. Dacă în cameră aveți un șemineu, cu siguranță acesta trebuie să devină vedeta, să fie pus în evidență cât mai bine.

Comandați mobila în funcție de dimensiunile încăperii
Într-o sufragerie îngustă, orice piesă de mobilier face diferența: folosiți mese joase și corpuri suspendate de mobilier, pentru a avea cât mai mult spatiu pe zona de podea. Optați pentru canapele de dimensiuni mai mici iar biroul îl puteți gândi ca parte dintr-un dulap suspendat.

Fiți cât mai creativi
Spațiul limitat vă determină să gândiți dincolo de convențional. Un living îngust și lung poate fi pus în valoare de 2 canapele așezate spate în spate, astfel încât să asigurați 2 zone de relaxare.

 Folosiți elemente decorative interesante
Mai multe corpuri de iluminat și cu înălțimi diferite, pot atrage atenția către anumite zona din încăpere, făcând-o să pară mai mare și mai interesantă. Puteți încerca să decorați un perete cu tablouri care vă plac, sau cu oglinzi de forme și dimensiuni diferite, sau de ce nu, un perete cu un tapet interesant.

Optați pentru mobilier de tip cafenea
În cazul în care în casă locuiește o singură persoană, sau chiar și un cuplu, masa de living de dimensiuni mari poate fi înlocuită cu una de cafea rotundă și 2 scaune. Masa poate fi pliabilă, la fel și scaunele, astfel încât să fie folosite numai la nevoie.

Folosiți un covor cu un model interesant
Un covor așezat strategic în mijlocul încăperii, de dimensiuni mai mari decât canapeaua, delimitează vizual zona de servit masa de zona de relaxare.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here