Probabil ai auzit ca serviciul de ride sharing Yango nu va mai fi disponobil in Romania. Cunoscut pe piata de aici drept ”Uber-ul rusesc”, acesta s-a facut remarcat la inceput prin tarifele mai mici decat cele ale Uber si Bolt.

Yango versus Uber/ Bolt

Eu foloseam destul de mult Yangoo dupa ce intrase pe piata din Romania. De exemplu, o cursa de la Lujerului pana la Afumati m-a costat 35 de lei, in timp ce Bolt m-ar fi costat 42 de lei, iar Uber 46 de lei. Iar situatiile de acest gen pot continua deoarece in perioada de inceput m-am bucurat de tarife ceva mai mici. ”Visul frumos” a durat cateva luni, ulterior tarifele au crescut si s-au aliniat cu cele practicate de Bolt si Uber.

Inainte sa dezinstalezi aplicatia din telefon, ar fi bine sa stergi contul. Iata ce pasi ai de urmat pentru a sterge contul de Yango:

  • Deschide aplicatia Yango;
  • Acceseaza meniul aplicatiei (cele 3 linii orizontale din partea stanga sus);
  • Atinge numarul de telefon;
  • Deconectare de la profil;
  • Stergeti contul.

De ce paraseste Yango Romania?

Ei bine, legislatia din Romania in materie de ride sharing i-a determinat pe rusii de la Yango sa paraseasca piata romaneasca.

 

”Ne intrerupem operatiunile in Romania. Legislatia rigida din domeniul ride-hailing nu ne permite sa dezvoltam serviciul pe cat de eficient ne-am dori, asadar am decis să ne concentram activitatile asupra altor tari si directii de business. Decizia noastra intra in vigoare intr-o luna. Utilizatorii nostri din România pot pastra aplicaţia Yango pentru a rezerva calatorii in celelalte 16 tari in care serviciul este disponibil”, au transmis reprezentantii Yango pentru Ziarul Financiar.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here