Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Constanta este al saselea oras in care oamenii pot sa comande o cursa Uber. De ieri, 25 iunie 2020, serviciul de ride sharing a devenit disponibil si pentru constanteni.

Serviciul a fost lansat pentru prima data in Bucuresti in anul 2015. A cunoscut o extindere rapida in orase precum Cluj, Timisoara, Brasov si Iasi. Soferii parteneri de la malul Marii Negre sunt licentiati pentru transportul pasagerilor in siguranta si in conditii civilizate catre destinatiile lor.

Uber s-a lansat in Constanta direct cu Uber X care este cel mai utilizat serviciu al companiei. Concret, constantenii se vor bucura de acces la curse sigure, convenabile din punct de vedere al tarifelor de calatorie si de un timp de asteptare de doar cateva minute.

Reprezentantii Uber au declarat ca sunt bucurosi ca au lansat acest serviciu si la malul marii. Constanta este o destinatatie turistica frecventata de foarte multi turisti din Romania, dar si din afara granitelor.

Uber a adoptat o serie de masuri de siguranta, protectie si igiena

Uber pune la dispozitia locuitorilor si turistilor din Constanta un set de masuri de protectie si siguranta. Concret, cei care vor comanda o cursa Uber vor avea acces la informatii despre sofer: modelul automobilului, numarul de inmatriculare al acestuia, rating-ul, dar si fotografia soferului care ii va conduce la destinatie. De asemenea, pasagerii vor putea sa urmareasca statusul curselor in aplicatie inainte de preluare, dar si in timpul calatoriei.

Serviciul de ride sharing vine in sprijinul pasagerilor cu o serie de recomandari si masuri de igiena pentru a facilita deplasarea pe perioada crizei sanitare. Soferii si pasagerii sunt obligati sa poarte masca de protectie pe toata durata calatoriei. Mai mult decat atat, pasagerii sunt rugati sa confirme ca au inteles si ca respecta regulile de sanatate si de siguranta recomandate de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii.

Uber foloseste o tehnologie prin care verifica si se asigura ca soferii poarta masca de protectie. Acestia trebuie sa isi faca un selfie inainte de conectarea in aplicatie. Compania ofera gratuit produse dezinfectante soferilor, iar in majoritatea masinilor au fost montate separatoarelor.

In alta ordine de idei, Uber le reaminteste utilizatorilor sa se spele pe maini cu simtul raspunderii si recomanda ca in timpul curselor geamurile sa fie deschise pentru a facilita ventilatia aerului.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here