Orice aplicatie sau platforma are un istoric, iar Netflix nu face exceptie de la regula. In cazul in care imparti contul cu un prieten si nu vrei sa stie ce productii urmaresti, ar fi indicat sa stergi istoricul de pe platforma de streaming.

Iata ce pasi ai de urmat pentru a sterge istoricul de pe Netflix

  • Intra in contul tau de Netflix;
  • Intra in meniul din coltul dreapta si apasa pe ”Cont”;
  • Deruleaza in jos pana la sectiunea Profil si controale parentale;
  • Apasa pe linkul albastru – Vizualizare;
  • Vei fi redirectionat catre o pagina unde sunt inregistrate toate titlurile productiilor pe care le-ai vazut;
  • Apasa pe simbolul de anulare din partea dreapta a fiecarui titlu;
*** deruleaza in josul pagini si apasa pe ”Ascundeti totul”, iar istoricul va disparea integral.
Stergerea istoricului de pe Netflix este o operatiune care mananca destul de mult timp. In cazul in care esti consumator de seriale, episoadele se scot manual in cazul in care optezi sa stergi fiecare titlu in parte.

Recomandari