Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Netflix testeaza deja o functie care presupune afisarea unui clasament 50 de filme, seriale si documentare. Rolul acestui top este de a se plia mai mult pe preferintele utilizatorilor platformei de streaming.

La inceputul anului, Netflix a lansat in Marea Britanie functia Top 10, iar acum doreste sa o extinda. Utilizatorii pot gasi mult mai usor o productie pe care vor sa o consume daca vor accesa acest top.

Reprezentantii companiei care detin platforma au ajuns la concluzia ca un clasament care cuprinde doar 10 productii este destul de limitat avand in vedere cantitatea de filme, seriale si documentare disponobila pe platforma, cantitate care se afla in continua crestere.

Disponibil doar in Marea Britanie

Top 50 va fi disponibil momentan doar in Marea Britanie. Sunt sanse mari ca aceasta functionalitate sa fie disponibila pentru toate regiunile de pe glob. Chiar daca utilizatorii au unele seriale favorite, cu siguranta ar mai arunca o privire peste top 50 pentru a se inspira sau din pura curiozitate, la fel cum fac alte persoane cu trendingul de pe Youtube.

Pana la primirea altor vesti despre top 50 sau alte functii care vor fi implementate de platforma, nu ar strica sa arunci o privire peste lista titlurilor care dispar dupa Netflix in luna decembrie a acestui an.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here