Podcast-urile sunt un mod placut de a te relaxa sau de a afla informatii utile din diferite domenii de activitate. Partea frumoasa este ca 99% dintre podcast-urile de pe Internet sunt gratuite.

Orice terminal iOS sau Android vine cu variante native de a asculta un podcast. Deci nu este neaparat nevoie sa cauti tot felul de aplicatii care fac lucrul acesta. Mai mult decat atat, 90% din continutul redat de variantele implice iOS sau Android este acelasi cu cel redat de alte aplicatii.

Pentru terminale Android

Pentru terminale iOS

In cazul utilizatorilor iOS, acestia au pe telefon aplicatia Apple Podcasts/ Podcasturi. Are o interfata simpla, iar utilizatorii pot sa descarce podcasturile preferate si chiar sa opteze pentru descarcarea automata a ultimelor episoare, fara niciun fel de interventie din partea lor. Un episod descarcat se regaseste intr-o sectiune speciala din meniu.

Iar daca totusi tineti neaparat sa optati catre o aplicatie care reda podcast-uri pe telefon, tableta, PC sau Mac, cea mai buna alegere este Pocket Casts. Podcast-urile pot fi descarcate rapid, iar utilizatorii isi pot accesa contul de pe orice terminal indiferent de brand sau sistem de operare.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here