Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Android 11 pentru telefoane si tablete a fost lansat in urma cu aproximativ 2 saptamani. Google a anuntat ca versiunea Android TV 11 va fi lansata si pe televizoarele inteligente in urmatoarele luni.

Android TV 11 este acum disponibil pentru producatorii care produc televizoare, urmand ca in perioada urmatoare fiecare dintre ei sa modifice si sa adapteze platforma software la dispozitivele sale.

Ce aduce nou Android TV 11

Android TV va primi multe dintre beneficiile versiunii standard de Android pe televizoare. Cu Android 11 sunt introduse imbunatatiri de performanta precum gestionarea mai buna a memoriei si functii de intimitate precum permisiuni pentru o singura data in aplicatii pentru a face televizoarele sa functioneze mai repede si mai sigur.

Funcții noi pentru TV

  • Android 11 aduce suport pentru tehnologia Auto Low Latency Mode si low latency media decoding, alaturi de un nou framework pentru Tuner si suport pentru Media CAS, cat si extensii pentru implementarea HAL a tehnologiei HDMI CEC;
  • De asemenea, Android TV 11 primeste suport imbunatatit pentru gamepad-uri in jocuri video, optiunea silent boot pentru actualizari de sistem, notificari atunci cand televizorul este inactiv si taste programabile de „trezire” pentru producatori, oferind astfel mai mult control asupra televizorului. Exista si un nou framework pentru controlul sistemelor LED si microfoanelor si butoanelor de Mute, care permit integrarea de microfoane far-field, care pot prelua vocea de la distanta mai mare.

Dezvoltatorii de aplicatii vor putea testa mai rapid aplicatiile pentru Android TV datorita modului „harness” in Android TV si Play Store, care ruleaza in emulatorul Android TV.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here