eMAG continuă campania de reduceri pentru centenar. Sărbătorește 1 decembrie cu prețuri atât de mici, că zici că vine apocalipsa. Oricum, iată ce poți cumpăra acum.

Televizor smart LG cu -28%: dacă deja ți-ai umplut casa cu televizoare de la eMAG, tot își mai găsește loc unul, mai ales dacă e smart și nu prea mare. Acest model are webOS ca sistem de operare, 32 inci pe diagonală și e excelent de pus în bucătărie sau dormitor.
Este disponibil în oferta de centenar, AICI.

Telefon premium de la Samsung cu -26% la eMAG: e vorba de Galaxy Note 9. A fost anunțat în august, are două camere foto, ecran de 6,4 inci, 6 GB de memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare. Partea și mai bună e că prețul a scăzut repede, chiar și la eMAG. Cea mai nouă reducere te face să pui mâna imediat pe el de AICI.

Televizor Utok cu -25%: poate nu e cel mai performant, dar clar e foarte ieftin. Costă câteva sute de lei la eMAG și la banii aceștia găsești ce să faci cu el. Îl poți cumpăra chiar acum în campanie de reduceri.

Huawei P20 Pro cu -23%: concurează direct cu Samsung și eMAG are un super preț ca să nu mai stai pe gânduri. A fost lansat în primăvară și încă mai merge lejer doi ani. Are 128 GB spațiu de stocare, memorie RAM din plin și nu doar două camere foto, ci trei camere foto. Prinde-l la reducerea imensă de AICI.

Huawei Mate 10 Pro la -44%: cel mai bun telefon al companiei în 2017 încă e bun și acum. Are 128 GB spațiu de stocare, două camere foto, Android bun și un ecran imens. Iar eMAG îl are la super preț. Îl cumperi de AICI.

Nokia 7 Plus cu reducere de 14%: cel mai bun lucru de spus despre telefonul acesta e că are un raport excelent între preț și performanțe. Iar prețul de acum e excepțional.

Laptop Lenovo IdeaPad cu -26%: dacă vrei un laptop pe care să-l cari cu tine peste tot, atunci modelul acesta listat de eMAG e perfect. Prețul e mic, hardware-ul e rezonabil (are chiar și placă video) și are 1 TB de stocare. Îl cumperi de aici cu super reducere.

Televizor Philips la -35%: Philips 55OLED803 e un smart TV cu Android, tehnologie HDR 4K, iar Ambilight e funcționalitatea prin care îți asigură o vizionare mai imersivă. Mai mult, televizorul are și un difuzor stereo de 50 wați. Diagonala modelului de la eMAG este de 139 cm și un design minimalist. Poți cumpăra televizorul la preț ca de Black Friday.

 

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here