The Beddit app is seen on an iPhone on 10 May, 2017. The sleep tracking app has recenlty been bought by Apple presumably because of the accompanying sensor technology which collects data on bodily functions. (Photo by Jaap Arriens/NurPhoto)

Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Dacă vă numărați printre acele persoane care se străduiesc în fiecare seară să adoarmă și ați încercat toate soluțiile posibile, începând cu meditație și până la suplimente cu melatonină, însă nimic nu pare să funcționeze, puteți încerca să vă instalați una din aplicațiile recomandate mai jos. Deși toată lumea spune că atunci când mergem la somn trebuie să înlăturam orice aparatură din jurul nostru, cu aplicația potrivită pentru a vă ajuta să adormiți, merită să păstrați telefonul aproape. Mai mult decât atât, multe din aceste aplicații vă oferă informații care vă ajută să vă motivați și să prioritizati somnul. Puteți alege din lista de mai jos aplicația care vi se potrivește cel mai bine.

ShutEye – este o aplicație care are înregistrate mai multe tonuri menite să vă relaxeze înainte de somn. Selecția de sunete este una foarte mare, le puteți personaliza așa cum doriți și vă puteți crea propriul mix. Acestea sunt menite să creeze un mediu relaxant și să inducă starea de somn. Aplicația detectează și diverse nereguli din timpul somnului, cum ar fi sforăitul și se poate sincroniza cu alte aplicații legate de monitorizarea stării de sănătate.

Sleep Cycle – este o aplicație care folosește microfonul telefonului pentru a analiza diverse date și pentru a măsură diferite etape ale somnului, precum și calitatea lui pe durata nopții. Reușește să facă acest lucru detectând sforăitul, vorbitul în somn sau alte lucruri neobișnuite care se întâmplă pe durata somnului. Puteți de asemenea să îi folosiți sistemul de alarmă, menit să vă trezească treptat și nu brusc, așa cum o fac alarmele obișnuite. Este o aplicație utilă deoarece vă arată câte ore dormiți în medie pe noapte.

Pzizz – această aplicație face mai mult decât să vă ajute să adormiți. Puteți alege între 3 aspirații funcționale: somn profund, somn lejer sau focus. Pentru funcția somn profund, se folosesc sesiuni înregistrate cu povești relaxante. În cazul în care optați pentru funcția de somn lejer, sau «pui de somn», veți reuși să adormiți rapid și să vă dați un «reset». Funcția focus are gândite o serie de sesiuni care vă vor ajuta să gândiți mai limpede și mai productiv.

Tide – este o aplicație care integrează funcții de somn și inducere a stării de bine, prin tehnici de relaxare fizică și mentală. Aplicația are o librărie vastă de sunete audio și meditații ghidate, create pentru nevoi specifice. De exemplu, un ghid pentru tehnici de respirație vă vă ajuta să vă concentrați și să eliminați factorii de stres, după o zi aglomerată, pregatindu-vă astfel pentru somn.

Sleep Tracker++ – este o aplicație potrivită pentru persoanele care nu sunt foarte pricepute în domeniul tehnologiei, sau uită pur și simplu să o folosească. Aceasta urmărește automat detalii privind somnul și calitatea lui și generează rapoarte zilnice.

Slumber – este aplicația perfectă de instalat dacă sunteți genul de persoană căreia îi este dor de poveștile de noapte bună ale mamei sau bunicii. Aplicația recreaza această atmosferă, însă personalizată pentru adulți. Aplicația are instalate foarte multe povești și meditații ghidate, menite să vă alunge anxietățile, să vă calmeze și să vă ajute cu insomnia. Vocile sunt selectate special pentru tonul lor calm. Poveștile pot fi personalizate, adăugându-le sunete de fundal, inclusiv din natură.

Recomandari