Cea mai buna aplicatie GPS care permite navigarea offliene este de departe aplicatia HERE.

Aceasta aplicatie este o aplicatie relativ noua care poate fi instalata pe cele mai utilizate sisteme de operare in acest moment: Android (Google), IOS (Apple) si Windows Phone (Microsoft).

Am clasat aceasta aplicatie, HERE, ca fiind cea mai buna aplicatie offline, insa bate si majoritatea aplicatiilor online (care necesita conexiune la internet), de exemplu pe cea mai renumita si cea mai utilizata Google Maps.

Cea mai buna aplicatie GPS Offline!

Aceasta aplicatie ruleaza foarte bine si fluent pe telefoanele mobile, are ghidare vocala in limba romana, pe care o puteti descarca gratuit dupa instalarea aplicatiei. Puteti descarca gratuit cate harti doriti inclusiv harta Romaniei care este foarte bine conceputa la nivel de detalii (stie sa ma ghideze si prin parcarile supermarket-urilor), stiind sa ma duca la orice numar de bloc de pe o anumita strada.
Ce este foarte interesant si placut la aplicatia GPS Here este ca dupa ce ti-ai setat destinatia si ai plecat la drum daca nu ai fost atent si a te-ai abatut putin de la ruta initiala aceasta aplicatie isi reconfigureaza traseul dandu-ti din nou cea mai rapida ruta pentru a ajunge la destinatie.
Iti poti seta adresa de acasa ca buton de HOME pe care il setezi ca shortcut pe ecran si de fiecare data cand esti intr-un loc necunoscut si vrei sa ajungi acasa pur si simplu apesi pe butonul home si isi seteaza automat traseul din locul respectiv pana la tine acasa.
Aplicatie Here GPS poate fi folosita si in modul online (conectata la internet 3G, 4G), mod in care sunt permise anumite informatii legate de trafic.
HERE Maps Android – DOWNLOAD
HERE Maps IOS – DOWNLOAD
HERE Maps Windows – DOWNLOAD 

Recomandari