Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Cel mai important lucru de care trebuie să ținem cont atunci când ne dorim o tunsoare nouă, este să ne cunoaștem forma feței, evitând astfel să obținem un efect totul opus celui așteptat.

Cum determinăm care este forma feței noastre?
Este simplu: luați o fotografie cu voi sau pur și simplu priviti-vă în oglindă, cu părul prins la spate. Apoi, pur și simplu trasați o linie imaginară în jurul feței. O altă metodă folosită este aceea a măsurătorii: de la frunte la bărbie și de la un obraz la celalalt. Astfel, veți putea afla ce formă are fața voastră. De exemplu, daca fața are lungimea și lățimea egale, atunci forma este una rotundă.

Tunsori pentru femei cu fața dreptunghiulară
Femeile cu forma dreptunghiulară a fetei ar trebui să alungească forma feței prin linia tunsorii alese, astfel încât să atenueze zona maxilarului și fruntea care sunt ceva mai proeminente. Astfel, puteți opta pentru tunsorile filate sau pentru bucle, care adaugă volum orizontal, iar lungimea părului ar trebui să fie una medie.

Tunsori pentru femei cu fața ovală
Femeile cu această formă a feței sunt considerate ca fiind cele mai norocoase în materie de tunsori pentru care pot opta. Astfel, puteți opta pentru multiplele variante de tunsori bob, cu sau fară breton, părul lung ușor filat către vârfuri sau de ce nu, bucle, care cu siguranță vă vor pune în valoare trăsăturile feței.

Tunsori pentru femei cu fața pătrată
O față pătrată este aceea cu fruntea proeminenta, pomeții evidențiați și o linie puternica a maxilarului. Pentru femeile care au această formă a feței, este recomandat să opteze pentru o tunsoare asimetrică, cum este bobul în straturi. De asemenea, o tunsoare cu breton pe o parte distrage atenția de la liniile dure are osaturii feței.

Tunsori pentru femei cu fața în formă de inimă
Acestea sunt fetele cu o frunte lata, pomeți proeminenți și o zona a bărbiei și maxilarului mai degrabă înguste. Astfel, tunsoare pentru care optați ar trebui să vă aducă un echilibru al fetei. De exemplu, o tunsoare cu cărarea orientata mult într-o parte, vă ascunde o parte a frunții. De asemenea, o tunsoare de tipul “pixie”, cu vârfurile texturate este foarte recomandata pentru o astfel de forma a fetei.

Tunsori pentru femei cu fața rotundă
Cele mai bune tunsori pentru femeile cu această formă a feței sunt cele care le adaugă forma și definesc trăsăturile feței. Astfel, sunt recomandate fie tunsorile cu par lung și stilizat pornind din zona maxilarului, fie cele foarte scurte.

Vezi si

Citeste si

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here