Meniul de instalare al Windows 10 se va schimba, iar Microsoft testeaza deja noua versiune actualizata. Aceasta va tine ma mult cont de modul de utilizare al fiecarui computer, iar fiecare versiune va avea un set de setari si optiuni de ajustat.

Oamenii folosesc computerul pentru o gramada de activitati: jocuri, munca, invatat, etc. Actualul meniu de instarele era foarte simplificat, insa Microsoft mizeaza pe unul care se pliaza pe fiecare versiune de computer, dar si pe nevoile utilizatorului. De exemplu, daca vei configura un computer pentru gaming, vei putea sa setezi de la inceput ca sistemul de operare sa nu te deranjeze cu mesaje de notificare inutile.

In cazul in care esti administrator si iti configurezi PC-ul pentru o institutie de invatamant, Microsoft se va asigura ca elevii vor putea interactiona cu profesorii prin toate mijloacele disponibile precum notificari transmise in timp real.

6 scenarii de configurare

Microsoft a gandit urmatoarele scenarii de configurare: Gaming, Shoolwork, Family, Entertainment, Creativity si Business. Fiecare scenariu vine cu propriul pachet de setari optimizate care sunt adaptate la nevoile utilizatorilor.

Gigantul american isi doreste ca prin aceste setari sa simplifice experienta initiala pe care oamenii o au cu Windows 10 si sa reduca numarul de ajustari si optimizari ale detaliilor necesare ulterior. Noul meniu de instalare va debuta oficial in lunile urmatoare.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here