Suportul pentru rularea aplicatiilor Android pe ecranul PC-urilor cu Windows 10 devine disponibil pe orice terminal Samsung. La inceput, aceasta optiune a fost prezentata exclusiv pe seria Galaxy Note 20.

Mod de functionare

In momentul in care telefonul este conectat la PC cu ajutorul aplicatiei Your Phone, in interfata versiunii pentru PC vor aparea toate aplicatiile instalate pe telefon. Utilizatorii au posibilitatea sa ruleze aplicatiile in ferestre individuale ca si cum ar fi aplicatii native concepute pentru Windows 10. In realitate ele ruleaza pe telefon, iar ceea ce se afiseaza pe PC este echivalentul unei sesiuni Remote Desktop.

Aceasta functionalitate este disponibila pentru toti utilizatorii de terminale Samsung. Este important de mentionat faptul ca aceasta functie este mare consumatoare de energie. Pe de alta parte, utilizatorii pot folosi aplicatia Microsoft pentru transferuri de date wireless intre PC si telefon. Exista si o limitare ce se refera la rularea simultan a unui numar mai mare de aplicatii. Microsoft lucreaza la acest aspect si a promis ca va elimina in scurt timp acest inconvenient.

 

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here