Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Dacia Duster este unul dintre cele mai celebre SUV-uri din Romania si Europa, dar nu dispune de prea multe tehnologii. In prezent este la a doua generatie, iar pe unele piete precum Mexic, Rusia sau Ucraina este comercializat sub numele de Renault Duster.

SUV-ul produs la Mioveni a reusit sa obtina doar 3 stele

A doua generatie a SUV-ului romanesc este produsa din 2017 si a obtinut doar 3 stele la testele Euro NCAP, rezultatul fiind similar cu generatia anterioara. In cazul unui impact frontal, compartimentul pasagerilor ramane intact, insa cei din fata pot suferi rani la nivelului capului. Per ansamblu, Dacia Duster ofera 71% protectie in cazul adultilor.

In ceea ce priveste protectia pietonilor, Duster a fost depunctat pentru taria zonerulor de la baza parbrizului. Scorul procentual a fost de 56%. Cele mai multe puncte au fost pierdute la sistemele de asistenta. Dacia Duster nu vine echipat cu sistem de avertizare la parasirea benzii de cirulatie, sistem de franare automat pentru pietoni, trafic urbn si extraurban. Aceste dotari i-ar fi adus 4 stele la testele Euro NCAP, dar si un pret mai mare pentru SUV-ul romanesc.

 

 

 

Citeste si

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here