Exista multe aplicatii pe care le avem la indemana atunci cand vine vorba de a face farse la telefon si de a ne schimba vocea. Una dintre acestea se numeste Call Voice Changer – InCall.

Instalarea este gratuita, dar dupa 2 minute de conversat, utilizatorii trebuie sa plateasca. Call Voice Changer InCall iti transforma vocea in timp real, iar apelul este redirectionat catre un server unde are loc schimbarea propriu zisa. Cu alte cuvinte, apelul este efectuat de serviciul VoIP, nu de furnizorul tau de telefonie mobila.

Utilizatorii isi pot schimba vocea chiar in timpul apelului

Interfata este foarte simpla. Poti forma un numar din ecranul principal sau poti face tap in partea stanga pentru a deschide agenda. Poti alege sa ai alta voce inainte sau dupa initierea apelului. Desigur, in cazul in care faceti o farsa si vreti ca povestea sa fie mai ampla, puteti sa va schimbati vocea chiar si in timpul apelului. Low este o pentru voce mai joasa decat a ta, iar Highest pentru o voce foarte inalta.

Este necesar sa completezi numarul de telefon pentru ca persoana pe care o suni sa vada numarul tau ca apelant. Mai mult decat atat, Call Voice Changer – IntCall include si cateva efecte audio. De exemplu, poti pune pe fundal un plans de copil mic, un fluierat si chiar sunete emise de animale.

Cat costa Call Voice Changer – InCall

Am spus deja ca primele 2 minute sunt gratuite si se intelege si de ce. Utilizatorii care doresc sa le faca farse prietenilor trebuie sa achite 5 dolari pentru 15 minute, 10 dolari pentru 35 de minute sau 20 de dolari pentru 80 de minute. Exista si varianta unui abonament saptamanal de 7 dolari pentru 80 de minute de convorbire.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here