Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

BMW este al doilea producator auto, dupa Volkswagen, care aduce in Romania abonamentul auto. Concret, un client poate conduce intr-un an mai multe modele BMW si MINI, in fuctie de preferinte sau de sezon.

1 abonament, 4 pachete

Abonamentul se numeste BMW xChange si contine 4 pachete: Mobility, Explorer, Premium si Exclusiv. Pachetul Explorer include 3 modele: BMW Seria 3, BMW X1, BMW X2. Pentru fiecare dintre cele 4 pachete exista optiunea prepay prin care clientii achita zilele de inchiriere in avans, isi pot alege ziua sau zilele si masina pe care vor sa o conduca. Serviciul prepay este destinat soferilor care obisnuiesc sa inchirieze masini pe termen scurt, cum ar fi cei care calatoresc in interes de serviciu

„Credem ca acest model de business va prinde foarte bine, mai ales in contextul actual, cand clientii nu sunt neaparat deschisi la angajamente pe termen lung, cum ar fi leasing-ul operational, din cauza situatiei economice incerte. Contractele au o durata mai scurta la noi, iar clientii pot schimba masinile pe durata contractului si pot utiliza cele mai noi modele”, a declarat Rodion Pop, director general Bavaria Mobility.

Bavaria Mobility este specializata in inchirieri auto ale marcilor BMW si MINI. Comparativ cu variantele clasice rent a car, BMW xChange presupune mai multa flexibilitate, varietate de modele in baza unui singur cost fix cu avans zero si fara costuri de analiza dosar. Desigur, toate costurile care tine de mentenanta, asigurari, anvelope, taxe si impozite sunt incluse in acest pachet.

Citeste si

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here