Cu totii avem perioade mai ocupate in viata, iar acest lucru presupune prioritizarea activitatilor. In acele momente cu siguranta exercitiile fizice sunt putin importante si nu le acordam o foarte mare atentie, insa nu trebuie sa le neglijam cu totul, desi nu mai avem timp pentru a merge la sala. Puteti face aceleasi lucruri si acasa, avand in vedere evolutia tehnologiei din zilele noatre. Cu ajutorul aplicatiilor mobile, veti fi capabili sa va mentineti in forma, fara a va deplasa la o sala firnes.

Iata cateva astfel de aplicatii pe care le puteti folosi pentru un antrenament ca la carte.

1. Nike Training Club
Disponibil atat pentru android, cat si pentru IOS, aceasta aplicatie va ofera peste 100 de antrenamente pentru a va imbunatati mobilitatea, forta si circulatia din tot corpul. Este complet gratuita si ofera atat exercitii de la sala de forta, cat si de yoga. Se afla intr-o continua crestere, iar antrenamentele sunt denumite dupa atleti cunoscuti. De asemenea, daca doriti sa va desfasurati in afara casei, puteti monitoriza antrenamentele pe ceasul smart.

2. 8fit Workout & Meal Planner
Este cu siguranta printer cele mai populare aplicatii de acest gen, deoarece pe langa faptul ca iti sta la dispozitie precum un antrenor personal, iti organizeaza si mesele zilei, precum un nutritionist. In aceasta aplicatie iti poti prestabili scopurile, de exemplu sa pierzi sau sa castigi greutate, iar aceasta te va ajuta cum poti realize aceste teluri, furnizandu-va planul de care aveti nevoie, fitness si alimentar. Va veti imbunatati si mentine atat sanatatea fizica, cat si pe cea psihica, ajutati de antrenamentele care se pot realize in doar 20 de minute acasa, fara aparatura specia.

3. Daily Yoga
Deoarece in fitness nu este vorba doar despre tras de fiare, aceasta aplicatie vine in ajutorul dumneavoastra cu cateva modalitati alternative pe care le exploreaza cu scopul de a va mentine. Fiecare dintre cele 50 de antrenamente de yoga dureaza mai putin de 30 de minute si se adreseaza mai mult pasionatilor de jogging, si celor care practica acest sport de ceva timp.

4. Freeletics
Daca doriti sa pierdeti din greutate, sau sa va formati corpul, Freeletics este cel mai bun antrenor personal pe care il puteti avea. Puteti utilize mai multe tipuri de exercitii in functie de ce aveti nevoie, fara a avea nevoie de aparate de specialitate sau echipamente profesionale. Este cunoscut pentru rezultatele excelente, fiind o aplicatie in continua schimbare si imbunatatire. De asemenea, prin intermediul acesteia poti lua legatura cu alti atleti si puteti impartasi planurile si rezultatele pe care le-ati obtinut, opiniile, positive sau negative, sau puteti gasi locuri in care acestia se antreneaza in grupuri.

Inainte de a incepe orice antrenament, nu uitati ca cel mai important element, motivatia, vine din interiorul dumneavoastra, si doar cu ajutorul ei puteti duce la bun sfarsit toate aceste antrenamente. Importanta exercitiilor este una semnificativa, si un lucru de care nu ar trebui sa uitam oricat de ocupati am fi. De aici decurge buna-starea noastra zilnica, dar si sanatatea din toate punctele de vedere.

Recomandari