Netflix si HBO Max sunt cele mai populare servicii de streaming pentru filme si seriale.  In cazul in care nu stiai, exista si alte alternative unde puteti viziona filme, seriale, documentare si chiar desene animate.

Amazon Prime Video

Platforma a fost lansata in 2005, iar de curand a devenit disponibila si in Romania. Este una dintre cele mai ieftine platforme de video streaming. Un abonament lunar costa 3 euro, aproximativ 15 lei. Amazon Prime Video ofera o baza de continut impresionanta. Utilizatorii noi beneficiaza de o perioada de proba de 30 de zile. Daca sunt nemultumiti de serviciu, puteti renunta oricand.

Disney+

Platforma cuprinde casele Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic si multe altele. Costul unui abonament standard este de 29,99 lei pe luna sau 299 lei pe an. Printre beneficiile abonamentului amintim:

  • filme si seriale exclusive pe care nu le puteti vedea in alta parte;
  • documentare foarte bune;
  • posibilitatea de a descarca nelimitat continut pe 10 dispozitive si 7 profiluri diferite;
  • streaming la calitate 4K cu suport Dolby Vision si Dolby Atmos pe dispozitive compatibile fara costuri suplimentare.

Rakuten TV

Acest serviciu de streaming ofera unele titluri gratuit, dar intrerupte de reclame pe parcursul vizionarii, iar altele contra cost. Diferenta dintre Rakuten si Netflix este ca aici nu platesti abonament, ci doar vizionarea propriu-zisa a unui film sau serial. Tot aici poti inchiria un film pentru a-l vedea intr-o anumita perioada.

Plex TV

Ofera peste 50 000 de titluri de filme si seriale si peste 250 de posturi TV live. Plex TV este o alternativa ideala pentru vizionarea de continut gratuit. Nu au cele mai noi productii de pe piata, dar sunt gratuite.

Site-uri de filme online

Un simplu search pe Google poate genera o multime de site-uri unde puteti urmari gratuit filme, seriale, emisiuni, documentare si desene animate. Atentie la site-urile dubioase care va pot ura datele sau care sunt pline de reclame.

Recomandari