Criza sanitara i-a determinat pe majoritatea oamenilor sa isi mute biroul in sufragerie sau chiar pe balcon. Spatiul de lucru trebuie sa te inspire si sa iti ofere un confort pe masura. Iata cum poti sa iti redecorezi spatiul de lucru pentru a fi cat mai optim.

1. Aseaza biroul langa o fereastra

Daca spatiul din casa iti permite, pozitioneaza-ti biroul in apropierea unei ferestre. Pe parcursul zilei vei mai avea momente cand vei dori sa iti mai odihnesti ochii, iar o fereastra este ideala in acest sens. Nu mai vorbim de lumina naturala care este mult mai buna decat cea artificiala. In cazul in care nu iti poti aseza biroul langa fereastra, iti poti decora peretele din fata cu postere, tablouri sau lucruri care iti fac placere.

2. Adauga putina culoare

Nu trebuie sa redecorezi toata sufrageria. Iti poti cumpara un scaun de birou colorat sau o perna colorata pentru cel existent. Poti apela la suporturi pentru pixuri si creioane in diferite culori. Eventual iti poti cumpara un mousepad si o tastatura in culori vii.

3. O planta iti poate face ziua mai frumoasa

Nu este cazul sa iti creezi pe birou o mini-sera, dar poti opta pentru asezarea unei plante pe birou. Alege bambusi sau cactusi deoarece sunt usor de ingrijit si nu ti vor distrage mereu atentia de la ceea ce ai de facut in mod obisnuit.

4. Cana de cafea personalizata

Cafeaua este un lichid vital in ceea ce priveste productivitatea oamenilor la munca. Daca vrei sa adaugi un plus de culoare zilelor de munca, alege o cana personalizata care sa iti ofere o stare de bine.

5. O canapea confortabila

Probabil vei avea momente cand vei vorbi foarte mult la telefon in interes de serviciu. Atunci ar fi indicat sa te ridici de pe scaun si sa faci cativa pasi prin incapere. In alte cazuri te poti aseza pe canapea pentru a fi cat mai confortabil atunci cand rezolvi task-uri telefonic.

Recomandari