Multi oameni isi planifica din timp vacantele pentru anul viitor. Daca este indecis in privinta destinatiei, dar stii ca vrei sa te relaxezi la plaja, avem cateva sugestii pentru tine. Spania este mereu o destinatie ideala de vacanta, iar astazi iti prezentam 5 plaje magnifice din statul iberic.

Costa Brava

Este situata partea de nord-est a Spaniei, pe coasta Cataloniei. Costa Brava dispune de plaje senine „asortate” cu stanci inalte. Pe langa plaje, turistii pot vizita numeroase obiective turistice din zona cum ar fi ruine romane sau rezervatii naturale.

Playa del Ingles

Plajele din Insulele Canere se afla la doar 95 de km de coasta Africii in Oceanul Atlantic. Cele 2 insule principale sunt Tenerife si Gran Canaria. Playa del Ingles se intinde pe aproape 11 km. Dispune de foarte multe hoteluri tip boutique de lux, dar si restaurante faimoase.

Cala Mesquida, Mallorca

Mallorca este cea mai mare si mai dezvoltata zona turistica a Spaniei. Desi este o destinatie foarte populara, nu este exclus sa gasiti plaje salbatice si ascunse. Cala Mesquida se afla pe coasta de nord-est. Golful este destul mic si ofera doar un sfert de mila de nisip. Turistii care ajung acolo pot inchiria sezlonguri si umbrele. Din pacate, exista doar un singur restaurant. Sunt sanse foarte mari ca zona sa se dezvolte si sa devina un pol turistic.

Laredo

Se afla in nordul Spanie, foarte aproape de granita cu Franta. Regiunea Cantabria cuprinde peste 60 de plaje de-a lungul costei Oceanului Atlantic. Daca sunteti iubitori de sporturi nautice, ei bine, trebuie neaparat sa ajungeti la Laredo. Destinatia mai este cunoscuta si sub denumirea de capitala sporturilor nautice. Plajele sunt largi, iar nisipul este fin. Turistii pot inchiria din diferite locuri echipamentele pentru sporturile nautice.

Carboneras

Se afla in regiunea Almeria din sud-estul Spaniei, la Marea Mediterana. Statiunea este renumita pentru plajele spectaculoase inconjurate de o rezervatie naturala. Apa marii este calda, iar nisipul cafeniu. Plaja este marginita de palmieri si dune inaltate de nisip.

Recomandari