Netflix este acum una dintre cele mai placute modalitati de a petrece timpul liber, deoarece putem vedea filme si seriale pe telefon, laptop sau televizor, adica oricand si oriunde dorim. A devenit fara indoiala cel mai popular serviciu online din acest domeniu, cu continut nou in fiecare luna, si fara reclame care sa intrerupa ceea ce vizionezi.
Portofoliul lor de filme si seriale este unul impresionant, cu continut si influente din foarte multe tari, ceea ce face ca alegerile cu privire la ce sa vizionezi sa devina mai dificile. Iata cateva sugestii de filme si seriale originale Netflix cu care te poti relaxa atunci cand ai putin timp liber la dispozitie.

1. La Casa Del Papel

Cel mai vizionat serial de anul acesta, este o productie europeana, spaniola, in care jaful de la Monetaria Spaniei, dirijat de Profesor, devine unul dintre cele mai geniale planuri din istorie. Ideea in jurul careia s-a concentrat serialul, desi nu este una noua, a adus un suflu nou in randul creatiilor Netflix. Actiunea este narata de catre Tokyo (Ursula Corbero), una dintre ajutoarele Profesorului, care a venit cu planul jafului ca un omagiu pentru tatal sau.

2. Shadowhunters

Este probabil unul dintre cele mai SF seriale, nu numai de pe Netflix, dar fiecare episod te tine cu sufletul la gura. Personajul principal este o adolescenta, a carei viata se schimba radical atunci cand afla ca face parte dintr-o alta lume, o lume cu ingeri, demoni, si alte creaturi mitice. Bazat p eo serie de carti, serialul nu a adus publicului exact ce acesta astepta sa vada, insa ramana printre cele mai populare creatii Netflix.

3. Despite everything

Este un film lansat recent, despre familie, insa cu un inceput care nu promite o comedie reusita, desi se dovedeste a fi. Este vorba despre patru surori care se reunesc pentru inmormantarea mamei lor, unde urmeaza sa afle un secret de familie pe care vor sa il aprofundeze pe parcursul actiunii filmului. Acestea afla ca tatal pe care il stiau, nu este cel biologic, si ca au cate unul individual. De aceease se hotarasc sa porneasca intr-o aventura pentru a-i gasi pe toti 4 si a-si afla originile. Este un film care nu va va dezamagi in cele din urma!

4. The Wandering Earth

Este probabil printre putinele productii chinezesti care au prins la publicul larg. Odata ce incepi sa vizionezi acest film, nu te vei mai putea opri. Cele mai ascunse mistere ale Pamantului sunt dezvaluite pe parcursul actiunii filmului, in timp ce acesta este amenintat, iar pamantenii cauta o noua planeta. Este captivant si iti va antrena cultura generala.

5. High Seas

Actiunea acestui film este plasata in anul 1940, si se petrece pe un vas ce traverseaza Atlanticul, din Spania in Brazilia, pentru ca pasagerii sa gaseasca o viata mai buna. Pe parcursul calatoriei pe vas are loc o crima, iar ucigasul nu va putea parasi nava. O poveste dramatica, ce se concretizeaza intr-un mister ce trebuie solutionat, impletita cu iubire si intriga, iti va atrage atentia inca de la primul episod.

Dinamica filmelor se schimba de la un moment la altul si vei dori probabil sa le vezi inca o data. Prin lista de mai sus, este accentuat faptul ca filmele cu adevarat bune sunt departe de cliseele americane, incat pe Netflix gasim o gama varianta de culturi pe care s-au bazat filmele originale. Sunt filme diferite fata de ceea ce vedem zilnic la televizor, motiv pentru care vor ramane mai usor tiparite in memorie si pe retina. Fie ca iti place fictiunea, un film mai clasic, sau unul plin de mister bazat pe geniul uman, iti vei regasi filmul preferat in lista de mai sus!

Recomandari