Incepand de luni 16 martie 2020 in Romania va fi decretata stare de urgenta. Astfel foarte multe companii au decis ca este mai bine sa isi lase angajatii sa lucreze de acasa, acolo unde este posibil acest lucru. Iata o lista de 5 aplicatii pe care le poti folosi pentru a lucra mai eficient si pentru a fi in permanenta legatura cu colegii tai.

1. Trello

Trello este o aplicatie care te ajuta atunci cand lucrezi de acasa. Poti ramane in contact cu colegii tai si vei putea continua proiectele chiar si atunci cand nu mergeti la birou. Te ajuta sa fii foarte organizat si o poti folosi si in viata de zi cu zi, nu numai la munca. O poti folosi gratuit in varianta basic sau poti plati 10 dolari pe luna daca vrei sa te bucuri de toate functiile.

2. Freedcamp

Freedcamp este o aplicatie gratuita care te poate ajuta foarte mult atunci cand vrei sa-ti organizezi cat mai bine proiectele si task-urile. Aceasta aplicatie este utila atat cat esti la birou cat si atunci cand lucrezi de acasa. Pe fiecare proiect pot fi alocate mai multe persoane sau mai multe task-uri care pot fi alocate catre persoane diferite. Poti gestiona durata unui proiect  si progresul acestuia, poti incarca fisiere si poti aranja proectele in functie de prioritate.

3. Google drive

Cu Google Drive iti poti organiza fisierele, le poti distribui usor si le poti permite colegilor sa aiba acces. Ai acolo mai multe functii – printre care Docs, Sheets sau Slides, care cu siguranta te vor ajuta sa colaborezi extrem de bine cu oricine, indiferent unde te afli.

4. Dropbox Paper

Dropbox Paper e un fel de Google Docs, dar isi face treaba la fel de bine. Este foarte simpla, in sensul bun, si usor de folosit. Plus ca ai la dispozitie si spatiul de stocare Dropbox, de unde poti prelua fisiere.

5. Google Keep

Daca iti plac serviciile Google, atunci trebui sa stii si de Google Keep, o aplicatie care-ti organizeaza munca echipei si te tine in permanenta legatura cu colegii tai.
Ai o serie de functii interesante, practic tot ce ai nevoie pentru a colabora asa cum ai face-o daca ai fi la birou.

Recomandari