Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Toamna insufla senzatia de a redecora locuinta pentru a fi cat mai calduroasa in timpul sezonului rece. Partea frumoasa consta in faptul ca iti poti redecora locuinta si cu un buget redus.

1. Perne si paturi

Toamna si iarna petreci mai mult timp pe canapea, fie la seriale, fie citind. Transforma canapeau aintr-un loc cat mai confortabil. De exemplu, schimba fetele de perna cu unele mai groase si in culori tomnatice. Ti-ar prinde bine sa ai la indemana si o patura pufoasa.

2. Lumanari

Focul este un item care ofera senzatia de cald. Lumanarile decorative parfumate sau nu, iti vor oferi o atmosfera calda si tomnatica in locuinta. Iti poti cumpara inclusiv un supor de lumanari de tip felinari care va ilumina in mod placut un colt de incapere.

3. Aranjamente florale

Le poti crea din flori de camp, spice de grau uscate sau din flori nemuritoare. Un astfel de aranjament asezat pe masuta de cafea din living va oferi o nota aparte. Nu neglija nici usa de la intrare. Aceasta poate fi decorata cu o coronita decorativa din spice de grau, frunze uscate sau conuri de brad

Indiferent de marimea locuintei sau a bugetului, cel mai bine este sa-i permiti imaginatiei sa contureze idei noi. Exista magazine ”cu de toate” unde pernele micute costa aproximativ 20 de lei, paturile pufoase 20 – 30 de lei, iar ofera de lumanari parfumate este foarte mare.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here