Te-ai intrebat vreodata care sunt cele mai instagramabile locuri din Romania? Avem o serie de locuri care au creat furori in social media pe care vi le prezentam mai jos.

Transfagarasan

Cel mai popular drum al Romaniei care atrage anual sute de mii de turisti atat din tara, cat si din afara granitelor. Drumul are 90 km si a fost construit la altitudini ce depasesc 2000 de metri. Riscul de avalansa este foarte mare, iar din acest motiv este Transfagarasanul este deschis doar in perioada iulie – octombrie.

Centru Vechi din Bucuresti

Este cunoscut si sub denumirea de „kilometru zero al distractiei” din Bucuresti. Zona dispune de numeroase cafenele, cluburi si pub-uri. Noaptea, petrecerile sunt in toi, iar atmosfera este incendiara.

Sighisoara

Cetatea Medievala Sighisoara este ultima cetate medievala locuita din lume. Casele colorate si strazile pietruite, au pus Sighisoara e lista celor mai instagramabile locuri din Romania.

 

 

Centrul Vechi din Sibiu

Sibiul imbina armonios mai multe stiluri arhitecturale: renascentist, baroc si gotic. Centrul Vechi este plin de muzee, restaurante si terase minunate.

Cimitirul Vesel

Este un loc unic care demonstreaza ca cimitirul nu trebuie sa fie doar un loc al tristetii. Crucile sunt pictate foarte frumos si decorate cu epitafuri satirice care spun povestile celor care au plecat din aceasta lume.

In care dintre aceste locuri ai fost pana acum?

 

Recomandari