Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Skoda are in plan schimbari  pentru modelele din portofoliu. Volanul de pe noua Skoda Octavia il vom vedea pe toata gama de automobile, iar motoarele au fost adaptate normelor Euro 6d. Superb, Karoq si Kodiaq vor primi noi sisteme de asistenta, iar Scala si Kamiq primesc echipamente noi.

Volanul este cea mai vizibila dintre schimbari. In functie de dorinta clientului si a pachetului de echipare, acesta vine cu 2 sau 3 spite si va fi imbracat in piele pentru cele mai multe dintre versiuni. Acesta dispune de piele perforata, are cusaturi in culori contrastante si padele pentru schimbarea treptelor de viteza la cutia DSG.

Skoda Superb

Motorul de 2.0 TDI devine mai puternic cu 10 CP, de anul viitor va genera 200 CP. Acesta foloseste noul sistem, AdBlue, cu 2 injectoare, iar emisiile de NOx vor fi reduse cu 80%. Versiunea turbo 2.0 TSI primeste doar 8 CP in plus si va avea 280 CP. Toate motoarele din portofoliu corespund normelor Euro 6d. De anul viitor lista dotarilor cu care poate fi echipata Skoda Superb se mareste. Vorbim despre un nou sistem de asistenta, Trailler Assit, dar si despre o camera noua de 360 de grade introdusa pentru Superb IV PHEV.

Skoda Superb

Skoda Kodiaq

Apare o noua alternativa la pilotul automat adaptiv. Este vorba despre pilotul automat predictiv care utilizeaza camera din parbriz si datele de la sistemul de navigatie. Acesta are rolul de a ajusta viteza in momentul in care detecteaza restrictii. KESSY, sistemul de acces fara chei, functioneaza la toate usile. Puterea propulsorului diesel creste de la 190 la 200 CP si corespunde normelor Euro 6d. Benzinarul de 1,5 TSI va fi adaptat noilor norme de poluare si va beneficia de o noua transmisie manuala cu 6 trepte.

Skoda Karoq

Propulsorul diesel de 1,6 TDI cu 115 CP va fi inlocuit cu unul de 2.0 TDI tot cu 115 CP. Motorul face parte din noua generatie EVO. Karoq va beneficia de sistemul AdBlue cu 2 injectoare. Benzinarul de 1.0 TSI va genera 100 CP. In ceea ce priveste noile dotari, lista se imbogateste cu sistemul de climatizare tri-zonal si sistemele de asistenta Area View si Trailer Assist.

Skoda Karoq

Skoda Scala si Kamiq

Pentru ambele modele, benzinarul de 1.0 TSI va fi disponibil in versiuni ce dezvolta 95 CP sau 110 CP. Skoda Kamiq va avea o versiune noua denumita Scoutline. Toate motoarele corespund normei Euro 6d. Un model nou de jante argintii de 17 inci, denumit Propus, este adaugat pe lista cu dotari.

Skoda Scala

Skoda Fabia

Motorul de 1.0 MPI de 60 CP, iar cel de 1.0 TSI de 95 CP va fi combinat cu o transmisie automata DSG cu 7 trepte. Skoda Fabia primeste modele noi de jante de 16 si 17 inci, Vigo si Blade. Sistemul multimedia Swing cu ecran tactil de 6,5 inci si radio DAB devine standard pentru Fabia.

Skoda nu a facut dezvaluiri cu privire la pret. Probabil, noi versiuni vor avea un pret putin mai ridicat decat cele actuale.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here