Așa cum fiecare individ este unic, la fel se întâmplă și în cazul numerelor. Numerologia este una din metodele prin care putem înțelege personalitatea și caracteristicile nativilor din fiecare zodie. Sub influența planetei lor native, fiecare individ se comportă într-un anumit fel.

Numărul 1 este asociat cu zodia Leu                                                                          Planeta care conduce acești nativi este soarele, iar 1 este baza tuturor numerelor, cuprinzând în el întregul univers. Toți cei născuți în zilele de 1, 10, 19 sau 28 ale lunii au acest număr deschizător de drumuri în viața lor. Acesta reprezintă ambiția și viziunea pozitivă asupra vieții. Aceste persoane văd mereu partea bună a vieții, au succes și determinare.

Numărul 2 este asociat cu zodia Rac                                                                          Planeta care conduce acești nativi este luna. Numărul 2 înseamnă dualism. Persoanele născute în zilele de 2, 11, 20 și 29 au numărul 2 conducător în viața lor. Acesta este o îmbinare de positivism și negativism, căștig și pierdere, de masculin și feminin. Persoanele care au asociat acest număr se lasă ușor influențate de alții și pot obține succesul numai atunci când sunt ghidați, când au un mentor. Sunt destul de emotivi atunci când vine vorba despre diverse aspecte din viață, sunt destul de slabi și ezitanți.

Numărul 3 este asociat zodiilor Săgetător și Pești                                                     Planeta care conduce acești nativi este Jupiter, iar numărul 3 este reprezentația simbolică a triunghiului. Persoanele născute în zilele de 3, 12, 21 și 30 au asociat acest număr. Cele trei laturi ale triunghiului simbolizează forța, materia și conștiința. Persoanele care au asociat acest număr sunt faimoase și atrag alți oameni precum un magnet. Sunt persoane responsabile și vor să aibă o viață disciplinată, condusă de reguli și principii.

Numărul 4 este asociat tot cu zodiac Leu                                                                Planeta care conduce acești nativi este soarele. Persoanele născute în zilele de 4, 13, 22 și 31 ale lunii au asociat acest număr. Aceste persoane își respecta întotdeauna cuvântul și au o abordare practica asupra vieții. Nativii cu numărul 4 asociat sunt considerați norocoși și au un statut social bun.

Numărul 5 este asociat zodiilor Gemeni și Fecioara                                                    Planeta care guvernează acești nativi este Mercur. Persoanele născute în zilele de 5, 14 și 23 ale lunii au acest număr asociat. Aceste persoane nu urmează niciodată un plan bine stabilit și sunt distrase ușor. Curiozitatea, pasiunea pentru călătorie, versatilitatea și calități foarte bune de management sunt cele mai bune cuvinte pentru a descrie aceste persoane.

Numărul 6 este asociat zodiilor Taur și Balanță                                                       Planeta care guvernează acești nativi este Venus și reprezintă pacea și armonia. Persoanele născute în zilele de 6, 15 și 24 au acest număr asociat. Au un gust aparte pentru tot ceea ce este frumos, sunt conduși de emoții și se blochează adeseori când trebuie să pună rațiunea mai presus de sentiment. Sunt încăpățânați și nu pot fi abătuți ușor de la drumul lor.

Numărul 7 este asociat zodiilor Rac și Pești                                                             Planeta care conduce acești nativi este luna, că și în cazul numărului 2. Persoanele născute în zilele de 7, 16 și 25 ale lunii aparțin acestui număr mistic. Sunt considerați inteligenți și caută mereu lucruri ieșite din comun, caută mereu lucruri ascunse.

Numărul 8 este asociat zodiilor Capricorn și Vărsător                                               Planeta care guvernează acești nativi este Saturn. Persoanele născute în zilele de 8, 17 și 26 ale lunii au acest număr asociat. Aceste persoane sunt creative, însă destul de slabe și melancolice.

Numărul 9 este asociat zodiilor Pești și Scorpion                                                      Planeta care conduce acești nativi este Marte. Numărul 9 înseamnă regenerare. Persoanele născute în zilele de 9 și 18 ale lunii au acest număr asociat. Acești nativi sunt pe de o parte ambițioși, practici și generoși și pe de altă parte egoisiti și dezechilibrați emoțional, cu un ego foarte mare.

Recomandari