Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

In urma cu o saptamana se zvonea in mediul online ca iPhone 12 va veni fara adaptor in pachetul de retail. Se pare ca Samsung urmeaza exemplul principalului sau rival si renunta sa livreze adaptorul de alimentare in pachetele de retail ale viitoarelor modele.

Samsung urmeaza exemplul Apple

Samsung vrea sa castige mai mult bani din accesoriile vandute separat. Teoretic, orice utilizator de smartphone detine un adaptor de alimentare care poate fi folosit pentru mai multe generatii de telefoane. Cel mai probabil viitoarele adaptoare produse de Samsung vor avea o putere de incarcare mai mare. Cei care isi cumpara ultimul flagship al producatorului sud-corean nu se vor simti ”confortabil” sa il incarce cu un adaptor de generatie veche. Samsung mizeaza pe acest lucru, iar amatorii de flagship-uri vor investi si in accesorii de ultima generatie.

Viitoarele dispozitive Samsung care vor li livrate fara adaptor vor fi sensibil mai ieftine decat cele din prezent. Majoritatea oamenilor care vor comanda un telefon nou vor avea tendinta sa comande si un nou adaptor de alimentare.

Pe de alta parte exista si categoria utilizatorilor care folosesc vechile adaptoare. Samsung livreaza in fiecare an sute de milioane de incarcatoare. Scoaterea lor din pachetele de retail ar putea sa duca la economii financiare consistente, dar si cantitati insemnate de materii prime.

Ce se intampla cu castile din pachetele de retail?

Ultimele zvonuri aratau ca Apple va livra iPhone 12 fara adaptor de alimentare si casti. Utilizatorii vor gasi in pachetele de retail doar telefonul si cablul USB. Rivalul sud-coreean nu a anuntat nimic referitor la prezenta sau absenta castilor din pachetele de retail.

Sursa: go4it.ro

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here