Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

In urma cu aproximativ o saptamana scriam ca numai utilizatorii conturilor de Youtube Premium beneficiaza de functia de redare video in mod picture-in-picture pe iPhone-urile care ruleaza iOS 14.

Youtube nu permit redarea continutului video in acest format din aplicatie. Utilizatorii au apelat la versiunea dekstop a platformei. Vestea buna este ca Google a renuntat la restrictia contului Premium, iar acum toti utilizatorii de iPhone-uri care ruleaza iOS 14 pot reda continut video de pe Youtube in format picture-in-picture din browser.

Cu alte cuvinte, utilizatorii trebuie sa deschida Youtube din browser, sa acceseze continutul dorit, sa selecteze modul full screen, iar apoi sa apese pe simbolul de redare picture-in-picture.

De ce a renuntat Google la aceasta restrictie?

Raspunsul este foarte simplu: lmitarea a venit doar pentru iPhone-uri. Utilizatorii de iPad au descoperit ca nu exista nicio restrictie, deoarece Google recunoaste tabletele ca fiind ecrane desktop. Ulterior, daca setezi varianta desktop a Youtube pe iPhone, continutul putea fi redat picture-in-picture chiar daca utilizatorii nu aveau un cont Premium.

Cu alte cuvinte, Google si-a dat seama ca a fost ”pacalit” de catre utilizatori si a ales sa elimine orice restrictie. Modul de redare picture-in-picture era asteptat de foarte multi ani pe terminalele Apple. Restrictia celor de la Google a produs dezamagire in randul utilizatorilor nerabdatori.

Acum ca restrictiile au fost eliminate, nu ramane decat sa accesezi Youtube din browser si sa te bucuri de continutul dorit in timp ce stai pe Instagram.

Citeste si

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here