Google pune la dispozitia utilizatorilor sai un instrument cu ajutorul caruia pot transfera muzica din Google Play Music in noul serviciu Youtube Music.

Procesul de transfer este foarte simplu, iar utilizatorii trebuie sa acceseze acest link. Cei care sunt autentificati trebuie sa dea un singur click, iar transferul va incepe imediat. Durata transferului poate dura intre cateva minute si poate ajunge chiar la cateva ore in functie de volumul colectiei de melodii stocate. Utilizatorii sunt anuntati printr-un mesaj dupa finalizarea transferului.

Google Play Music se va inchide in 2020

2020 este anul in care Google renunta la serviciul de music streaming, Play Music. Noul serviciu, Youtube Music ofera o capacitate maxima de stocare de 100 000 de melodii, iar o singura lista de redare poate sa contina maximum 5000 de titluri.

Cat costa un abonament lunar Youtube Music

Spotify este liderul pietei de music streaming cu 113 milioane de abonati. Un abonament Youtube Music costa la fel ca un abonament Spotify, 9,99 de dolari. Pentru numai 2 dolari in plus, utilizatorii Youtube Music primesc si Youtube fara reclame.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here