Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Exista numeroase motive pentru a alege sa te deplasezi cu bicicleta: te strecori mai usor prin trafic, ajungi putin mai repede la destinatie si nu mai induri aglomeratia din mijloacele de transport in comun. Piata a inregistrat o cerere consistenta de biciclete electrica, iar Rad Power raspunde cu un model care are cel mai mic pret.

Rad Power Bikes este un renumit producator de biciclete electrice deoarece si-a obisnuit publicul cu modele accesibile din punct de vedere al pretului, dar si foarte fiabile. Acesta a lansat cea mai ieftina bicicleta electrica de pe piata.

Rad Mission Electric Metro Bike este o versiune simplificata a altor modele pe care producatorul le-a lansat in ultimii ani. Este destinata oamenilor care fac naveta zilnic.

Viteza maxima este de 32 de kilometri/ora

Motorul dezvolta o putere de 500 W, iar viteza maxima la care poate sa ajunga este de 32 de kilometri/ora. Bateria este putin mai mica comparativ cu alte modele de la Rad Power Bikes. Noua bicicleta cantareste 22,6 kilograme.

Rad Mission Electric Metro Bike costa 1000 de dolari. Pretul este accesibil pentru o astfel de investitie comparativ cu bicicletele altor producatori care pornesc de la 2000 de dolari, dar se doresc a fi accesibile in ceea ce priveste pretul de achizitie.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here