Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Quick Share este o metoda pe care Samsung a lansat-o in 2020 pentru a trimite fisiere si link-uri intre telefoanele sale. Aceasta este extrem de similara cu AirDrop de la Apple in materie de functionalitate. Acum, Samsung are planuri mari cu Quick Share, iar utilizatorii vor fi bucurosi.

Samsung si Microsoft isi unesc fortele pentru Quick Share for Windows

Producatorul sud-coreean are in plan sa lanseze o aplicatie pentru Windows care sa le permita utilizatorilor sa transfere date, fotografii sau orice alte fisiere prin tehnologie wireless intre telefon si computer. Pentru a deveni posibil acest lucru, Samsung va lucra cu Microsoft la dezvoltarea Quick Share pentru Windows.

Quick Share va fi disponobil in Microsoft Store ca aplicatie nativa din Windows 10. Zvonurile din mediul online noteaza ca noua metoda ar fi deja in teste, iar conditia de utilizare este detinerea unui terminal Samsung care ruleaza Android 10.

La ora actuala nu exista o eventuala data de lansare a aplicatie, dar daca zvonurile sunt adevarate, cel mai probabil timpul de asteptare ar fi destul de scurt.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here