Ti-ai achizitionat un smartphone Huawei Mate 20 Pro, iar dupa o perioada de utilizare a acestuia ai sesizat ca volumul sunetului din difuzor, in timpul apelurilor telefonice, este semnificativ scazut?

Problema aceasta se poate rezolva simplu si rapid daca parcurgi pasii de mai jos.

ATENTIE! Inainte sa efectuezi resetarea fortata a dispozitivului, asigura-te ca noua actualizare s-a instalat corect si pentru a remedia erorile aparute.

Recomandam sa efectuezi o copie de rezerva pe un card SD extern sau prin aplicatia HiSuite pe calculator pentru a salva datele de pe smartphone, precum si sa te asiguri ca stii contul de Google si parola setate la initializarea telefonului. In caz contrar, asigura-te ca l-ai sters din SETARI – GOOGLE – ELIMINARE CONT.

Apoi, asigura-te ca nu incluzi aplicatiile in copia de rezerva, ci ca le reinstalezi in Magazin Play dupa resetare.

Primul pas este sa opresti alimentarea cu energie a bateriei telefonului. Apoi, intra in meniul de resetare apasand in acelasi timp cele doua butoane de pe margine (cel de deblocare si cel de volum in sus).

Telefonul va vibra, dupa care se va afisa logo-ul Huawei pe ecran. Dar, continua sa apesi cele doua butoane pana cand va aparea un meniu de resetare in limba engleza.

Navigarea in acest meniu se face cu butoanele de volum, iar selectarea se face prin apasarea butonului de deblocare.

Din meniu trebuie sa selectezi optiunea WIPE DATA/FACTORY RESET.

Dupa acest proces, va aparea din nou meniul, iar de data aceasta trebuie sa selectezi optiunea REBOOT SYSTEM NOW, dupa care va avea loc setarea initiala a telefonului.

Recomandari