Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Tinder anunta ca noua functie Face to Face pentru apeluri video devine disponibila in intreaga retea de dating. Aceasta isi propune sa incurajeze apropierea virtuala intre oameni in contextul distantarii sociale.

Utilizatorii retelei au primit vestea cu bucurie. Face to Face este limitata la modul One-to-One si este disponibila cu acordul ambilor participanti la conversatie. Mai mult decat atat, sesiunile video pe Tinder nu implica schimbul datelor personale si pot fi intrerupte oricand.

Ambii interlocutori trebuie sa fie de acord pentru a initia Face to Face

Apelurile video pe Tinder nu pot fi folosite random. Prima conditie este sa existe un match intre 2 profiluri. Ulterior, ambele persoane trebuie sa activeze optiunea Face to Face. In cazul in care conversatia nu este pe placul unuia dintre interlocutori, acestia pot inchide apelul printr-o singura atingere de ecran.

Tinder aduce o serie de reguli si recomandari pe care ambele parti trebuie sa le respecte. Sunt interzise nuditatea si continutul obscen. La finalul fiecarui video call, utilizatorii pot lasa o impresie despre modul in care s-a derulat sesiunea.

La ora actuala, Tinder Face to Face este disponibil doar utilizatorilor din SUA si Marea Britanie. State precum Brazilia, Australia, Spania, Italia, Franta si multe altele urmeaza sa fie incluse pe lista regiunilor compatibile.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here