Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Netflix a venit cu o actualizare neasteptata si a reusit sa isi surprinda utilizatorii in mod placut. Celebra platforma de streaming a hotarat sa introduca redarea clipurilor fara flux video pe terminalele mobile.

De acum, utilizatorii Netflix se pot buucra de continutul preferat doar in format audio. Schimbarea este abia la inceput, iar la ora actuala nu este disponibila pentru toti utilizatorii. Este important de mentionat ca redarea continutului audio este disponibila doar pentru cei care detin terminale Android.

Cum dezactivezi coloana video de pe Netflix

Pentru a beneficia de aceasta noutate este necesar sa descarci din nou aplicatia Netflix din Google Play Store. In partea de sus a ferestrei vei regasi un buton ”Video Off/ Video Dezactivat”. Dupa ce apesi pe el, ecranul devine negru, iar tu vei consuma doar coloana sonora.

Netflix spera ca aceasta actualizare ii va ajuta pe utilizatori sa se poata concentra asupra altor activitati atunci cand in fundal ruleaza componenta audio dintr-un film sau documentar.

Citeste si

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here