Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Lansarea seriei iPhone 14 a fost, fara doar si poate, evenimentul anului in materie de gadget-uri si tehnologie. In mediul online deja au inceput sa apara zvonuri despre modelul pe care Apple il va lansa in 2023, iPhone 15.

Conform informatiilor obtinute de leakeri si distribuite in mediul online, Apple o sa vina cu o serie de schimbari anul viitor. Mai exact, iPhone 15 Pro Max se va numi iPhone 15 Ultra. Varianta 15 Pro va ramane pe aceeasi pozitie. Schimbarea in 15 Ultra nu presupune doar schimbarea numelui, ci si upgrade-uri semnificative in materie de hardware.

iPhone 15 va primi Dynamic Island

iPhone 15 si iPhone 15 Plus vor ramane modele de baza, dar vor renunta definitiv la notch pentru a primi Dynamic Island. De asemenea vor integra si procesul A16, prezent pe seria 14 Pro si 14 Pro Max. In schimb, iPhone 15 Pro va primi doar un mic upgrade, in timp ce noutatile si schimbarile vor merge exclusiv catre 15 Ultra.

Se vehiculeaza ca noul flagship al Apple va fi capabil sa filmeze in rezolutie 8K, alaturi de o camera cu zoom optic 5 sau 6x cu obiectiv periscopic. Bateria va fi mult mai puternica decat cea de acum. Durata de viata va fi cu 3-4 ore mai mare decat acum. Procesorul A17 ii va oferi un boost incredibil de putere si performanta.

Performante noi, preturi noi

Aceleasi zvonuri noteaza ca pretul de pornire ar fi de 1199 de dolari americani, mai scump cu 100 de dolari decat iPhone 14 Pro Max. Asa cum ne-am obisnuit de foarte multi ani, in Europa preturile vor fi mai mari.

iPhone cu mufa USB-C

Uniunea Europeana obliga toti producatorii de telefoane inteligente sa faca tranzitia la mufe de tip USB-C. 2024 va fi primul an in care toate smartphone-urile noi comercializate pe teritoriul blocului european vor avea exclusiv mufa USB-C.

Informatiile si zvonurile despre Apple au fost publice de analistul Ming Chi Kuo din Taiwan. In fiecare an a publicat zvonuri despre noile modele Apple, iar cele mai multe dintre ele s-au dovedit a fi adevarate.

Cum ti se pare ideea de iPhone cu mufa USB-C?

Recomandari